Irene's Unique

Bun venit!

Din pasiune pentru frumos si cu o personalitate clasica, dominata de simplitate, am creat pentru voi bijuterii cu pietre semipretioase si accesorii argintate sau din argint 925, am combinat culori mai mult sau mai putin indraznete ale perlelor si margelelor de sticla, sau a celor de lemn cu accesorii argint tibetan, sau metalice. 

Va invit sa rasfoiti intreg portofoliul actual de bijuterii si sa va alegeti acele accesorii care va reprezinta si va completeaza cu brio tinutele voastre preferate. Totodata va indemn cu drag sa admirati si portofoliul creatiilor ce si-au gasit deja purtatoare indraznete sa fie unice. 

✿ Margelele au jucat un rol important in viata multor popoare inca din vremuri preistorice, reprezentand o resursa nepretuita pentru arheologii si istoricii care cauta sa inteleaga evolutia societatilor din cele mai vechi timpuri si pana in prezent. 

✿ De-a lungul epocilor, margelele au fost un mijloc de afisare a statutului social, aratand averea purtatorului, sau moneda de schimb chiar. Au trecut secole si secole de cand acestea erau adevarate podoabe de corp, avand drept exemplu podoabele egiptenilor, adevarate capodopere vechi de mai bine de 3000 ani.

✿ A fost o perioada a aurului, apoi a fost o perioada a argintului, probabil ca a fost si o oarecare perioada a perlelor, dar cu siguranta intr-un timp indepartat de era in care ne-am nascut. Atat aurul cat si argintul sunt din ce in ce mai mult lasate in uitare si sunt inlocuite de sticla si perle, cristale, lemn sau portelan.

 Daca la inceput tehnica  handmade era vazuta drept un kitsch, adoptata mai ales de persoanele hippie care afisau un nonconformism deosebit, acum bijuteriile handmade au devenit o adevarata afacere si nebunie, atat in spatiul internaut cat si la diverse expozitii, targuri organizate mai ales in perioada sarbatorilor mari, sau cu ocazia diverselor concursuri.

✿ Tehnica handmade a castigat teren, este o sursa secundara de venit pentru multe mamici care stau acasa, sau tinere fete care vor sa se desprinda de sursa de venit a mamei sau a tatalui. Nu este straina insa nici de barbati care creeaza bijuterii sau pur si simplu s-au specializat in a face tutoriale si cursuri pentru tehnica handmade. Si daca tot am ajuns aici trebuie mentionate zecile si sutele de tutoriale accesibile acum oricui pe Youtube, sau cursuri platite, unele accesibile altele mai putin accesibile in care primesti materiale si uneltele necesare pentru a porni in drumul catre reusita pe piata handmade.


Te provoc sa fii unica! Poarta bijuterii handmade by Irene's Unique!

 Multumesc pentru vizita si te mai astept!
Irina