Confidentialitate

Respect confidentialitatea datelor clientilor si nu voi transmite datele personale ale clientilor sau utilizatorilor catre terti (persoane fizice sau juridice). Datele personale ale clientilor si utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului in care au fost introduse (ex. efectuarea comenzii, gestionarea magazinului), pentru informari comerciale cu privire la serviciile oferite cat si in scopuri statistice.

Nota de informare privind protectia datelor personale:

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii sau utilizatorii le furnizeaza.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor magazinului online Handmade by Irene's Unique, utilizatorii si clientii isi dau acordul in mod expres si neechivoc prentru orice prelucrare a oricarei date cu caracter personal furnizate, prelucrare circumscrisa scopului declarat mai sus.